Deschidere meci in aplicatie + actualizare nivel de joc
08/02/2024

Doriti sa jucati un meci de Padel si nu aveti suficiente persoane disponibile in grupul dvs. de prieteni? Nici o problema, puteti apela cu incredere la comunitatea de jucatori inscrisi in aplicatia Padel Palace, astfel puteti crea un meci nou si cu siguranta se vor gasi doritori sa vi se alature pe terenul de joc. Fiecare jucator isi plateste partea lui pentru a rezerva locul in cadrul meciului. In situatia in care cu 1 ora inainte de meci nu exista 4 persoane inscrise pentru a completa meciul, sistemul va returna automat banii in portofelul electronic al fiecarui jucator si meciul va fi anulat.

Fiecare jucator inscris pe aplicatia Padel Palace a primit un nivel de joc, nivel in baza caruia se poate inscrie la diferite competitii sau poate participa la meciuri deschise de alti jucatori.

In functie de acest nivel puteti deschide (planifica) meciuri in aplicatie si astfel sunteti sigur ca persoanele care se vor inscrie la meci sunt la acelasi nivel de joc si meciurile vor fi placute si echilibrate. Nivelul de joc se recalculeaza automat dupa 24 de ore din momentul in care introduceti in sistem rezultatul jocului, astfel clasamentul se va actualiza permanent in functie de meciurile jucate.

In situatia in care nu doriti sa setati un anumit nivel de joc pentru meci, atunci trebuie sa bifati optiunea "all levels" si astfel se poate inscrie oricine la meciul respectiv. Recomandarea noastra este sa selectati un nivel de joc cu un interval de +/- 0.50, astfel incat cei 4 jucatori sa fie cat mai apropiati in ceea ce priveste nivelul.

Daca doriti sa jucati un meci cu prietenii si sa evitati sa se inscrie orice jucator din aplicatie, atunci trebuie sa bifati optiunea "privat" si ulterior sa trimiteti invitatie de participare la meci catre prietenii din aplicatie. 

Incepand cu luna Februarie 2024 turneele locale de tip Americano / Contratimp / Mexicano vor fi organizate tinand cont de nivelul de joc, urmand a fi disponibile turnee pentru incepatori, jucatori de nivel mediu sau avansat. Castigatorii de la aceste turnee locale vor primi puncte in aplicatie si astfel se va actualiza nivelul de joc.

Meciurile pot fi deschise atat din aplicatia Padel Palace (Meniu - sectiunea Meciuri) cat si de pe site: www.padelpalace.ro (Meniu - Rezervari - Meciuri). Pentru a confirma participarea la meci trebuie sa achitati online, in caz contrar sistemul va sterge cererea de participare si veti fi eliminat din meci.

Pentru orice detalii ne puteti contacta la nr. de telefon: 0759991991 (receptie Coresi) sau 0748700600 (receptie Roman).

Atasat gasiti un fisier in care am adaugat cateva informatii utile cu privire la pasii ce trebuie urmati pentru crearea meciurilor in aplicatie, meciuri in baza carora se va actualiza automat si nivelul de joc. 

Va dorim spor in planificarea si organizarea a cat mai multor meciuri de Padel.

O zi placuta tuturor.

« Back